top of page

ZAKELIJK & CREATIEF

Noordwaards is een unieke evenementenlocatie in Amsterdam, gehuisvest in een oude loods en voormalige scheepswerf. Op deze inspirerende locatie in het bruisende Amsterdam-Noord komen kunst, muziek en business samen. Van bedrijfsfeest tot conferentie en van filmopname tot productlancering, deze veelzijdige ruimte is geschikt voor elk evenement.

 

De hoge plafonds, stalen balken en massieve pilaren creëren samen een indrukwekkende hal die aan elk evenement authenticiteit en impact toevoegt. De industriële zaal met minimalistische inrichting biedt tevens de mogelijkheid om bijeenkomsten te personaliseren en naar wens in te richten.

Voor business events stuur een email naar: pieke@noordwaards.nl

Voor club events, stuur een email naar: wessel@noordwaards.nl

 

Jouw bedrijfsfeest, personeelsfeest of privé feest bij Noordwaards houden? Van intieme diners in een industriële setting tot dansfeesten met een geluidssysteem van clubkwaliteit, ons team en onze partners staan klaar om je te helpen. Tevens bieden wij ook pakketten aan die meerdere mogelijkheden combineren binnen een evenement. Je kunt de avond beginnen met een borrel in onze buitentuin, vervolgens dineren in de hal onder live muziek, waarna de ruimte wordt omgetoverd tot feestzaal met DJ. 

 

[maybe] In het weekend organiseert Noordwaards clubnachten met een kunstzinnig randje.  De creatieve sfeer die de locatie omringt en de kunstinitiatieven die hier worden gestimuleerd voegen een authentieke en rauwe aard toe aan je evenement. Ons team beschikt over meer dan 25 jaar ervaring binnen de evenementenwereld en neemt elk verzoek in acht. Ben je op zoek naar een specifiek soort muziek voor bij het dansen? Onze boeker weet precies welke DJ daarbij past. Wil je een op maat gemaakte lichtshow? Onze technische partners excelleren op dit gebied. Twijfel je nog tussen verschillende ideeën? Ons creatieve team kan je helpen de juiste richting te vinden, of het evenement voor jou vormgeven.

Evenementenlocatie Noordwaards

FEESTLOCATIE

 

Op zoek naar een originele vergaderlocatie in Amsterdam? Onze veelzijdige ruimte biedt de perfecte setting voor zakelijke bijeenkomsten, van vergaderingen tot workshops en seminars. Noordwaards beschikt over een breakout room met dakraam waar je in kleinere groepen kunt brainstormen of ontspannen tussen de sessies door. Bovendien kan de hoofdzaal eenvoudig worden opgedeeld in verschillende secties met behulp van doeken en schermen, waardoor je flexibiliteit hebt om je evenement aan te passen naar jouw benodigdheden. Daarnaast hebben wij een binnentuin waar je tussendoor kunt lunchen, frisse lucht halen, van de zon genieten of overdekt een koffietje nuttigen.

 

Het authentieke pand met robuuste architectuur en elegante details creëert een unieke sfeer die inspiratie en innovatie stimuleert. De hoge plafonds zorgen voor een gevoel van ruimte en licht, en de sfeer in de zaal haalt je zo uit de sleur van een normaal kantoor voor een verfrissende dag. 

 

Of je nu een intieme vergadering plant of een grootschalige presentatie voor klanten organiseert, onze locatie biedt de ruimte, de sfeer en de functionaliteit die je nodig hebt. Combineer je evenement ook vooral met lunch en zoetigheid van een van onze duurzame partners, een verse smoothie tussendoor, een alcoholvrije cocktail of een borrel achteraf. Neem contact met ons op om te reserveren of mogelijkheden te verkennen.

VERGADEREN & CONFERENTIE

Noordwaards Conferentie

LOCATIEVERHUUR

FILM & FOTOGRAFIE

Noordwaards Film & Photography

 

Noordwaards is ook geschikt als fotografie locatie en opnamestudio. Het pand heeft veel van de oorspronkelijke historische elementen van het gebouw behouden, wat een unieke esthetiek toevoegt aan elke fotoshoot en filmproductie. De oude scheepswerfingang met massieve deuren, stalen balken en de originele fabriekstuigage brengen het industriële erfgoed van Amsterdam Noord tot leven. Tegelijkertijd geven de hoge plafonds, houten ramen en witte muren de ruimte een neutrale uitstraling.

 

Deze elementen maken de ruimte veelzijdig en makkelijk inzetbaar. Zowel een professionele reclamespot als een artistieke fashion shoot komen hier tot hun recht. Neem vandaag nog contact op om de opties te bespreken!

NOORDWAARDS EVENTS

UNIEKE EVENEMENTEN

 

Noordwaards is ook geschikt als ruimte voor andere soorten evenementen. Indoor markten, modeshows, culturele beurzen, kunstexposities en panelgesprekken passen allemaal in deze aanpasbare ruimte. De modulaire zaal met hoge plafonds en witte muren dient als een blank canvas, maar dan wel met karakter. 

 

Neem contact op om mogelijkheden te verkennen of vragen te stellen!

SPECIFICATIES

  • 550m2

  • Buiten terras 150 m2

  • Rolstoel vriendelijk

  • 8 minuten lopen van metrostation

  • Internet en WiFi

  • Lichtshow and stageplan

  • Catering

  • Martin Audio PA

  • Garderobe en kluisjes

  • Parkeren op aanvraag

ZIJ WAREN JOU VOOR

b2b-logosknvb.png
b2b-logostopnotch.png
b2b-logosel media solutions.png
b2b-logosbiohacker summit.png
b2b-logosgemeente amsterdam.png
Client-LogoArtboard 1.png
Client-Logo2Artboard 1.png
bottom of page